Janseniushof te Leuven – coming soon

  • Studentenhuisvesting
  • 19 studentenkamers
  • In zijn totaliteit aan te kopen
Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download
Een beeld zegt meer
Bekijk dit project in 3D

In het hart van de stad

Welkom bij onze gloednieuwe, moderne studentenverblijven, ontworpen met het oog op comfort, gemak en stijl. Gelegen in het hart van de stad, bieden onze kamers niet alleen een rustige en inspirerende omgeving om te studeren, maar ook een bruisende sfeer die studenten van overal ter wereld samenbrengt.

Met een totaal van 19 kamers, variëren deze unieke pareltjes toch wat van elkaar en is er voor elk wat wils. Elk van onze kamers is smaakvol ingericht en uitgerust met moderne voorzieningen om aan de behoeften van de hedendaagse student te voldoen.

Daarnaast beschikken al onze kamers over het nodige sanitair om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Of je nu een eigen badkamer hebt of deze deelt met kamergenoten, we hebben gezorgd voor moderne en hygiënische faciliteiten die voldoen aan al je behoeften.

Voor degenen die met de auto komen, bieden we maar liefst 7 ondergrondse parkeerplaatsen, zodat je je voertuig veilig en gemakkelijk kunt parkeren. Geen gedoe meer met het vinden van een parkeerplek in de drukke straten; bij ons is je auto altijd veilig ondergebracht.

Onze studentenverblijven zijn niet alleen een plek om te wonen, maar ook een gemeenschap waar je kunt leren, groeien en nieuwe vriendschappen kunt sluiten. Met gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt studeren, ontspannen of samen kunt komen met medestudenten, is er altijd wel iets te doen.

 

Vragen of interesse?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak
  • (niet verplicht)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Het project in beeld
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.