Residentie Veldeken – Zaventem

  • Energiezuinige BEN woning E30
  • Direct instapklaar
  • Bezoek met modelappartement
  • Kwalitatieve afwerking en ruime terrassen
  • Bespaar op onroerende voorheffing
Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download

Een stukje paradijs op aarde

Welkom bij Residentie Veldeken, waar modern comfort en een uitstekende locatie samenkomen in het hart van Zaventem. Ontdek onze prachtige appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, ontworpen voor een verfijnde levensstijl.

Onze appartementen zijn doordrenkt van modern design en bieden een comfortabele leefomgeving die aan al uw wensen voldoet. Geniet van overvloedige natuurlijke lichtinval en hoogwaardige afwerkingen die een gevoel van luxe creëren in elke ruimte.

 

Stijlvolle Keukens: Betreed onze keukens en laat u betoveren door de harmonie tussen functionaliteit en esthetiek. Met hoogwaardige apparatuur en strakke, moderne afwerkingen bieden onze keukens de perfecte setting om te koken en te entertainen. Of u nu een snelle maaltijd bereidt of een uitgebreid diner plant, u zult genieten van het gemak en de schoonheid van onze keukens.

Ruime Slaapkamers: Stap binnen in uw oase van rust – onze ruime slaapkamers zijn ontworpen met uw comfort in gedachten. Met voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen, bieden onze slaapkamers een serene omgeving waar u kunt genieten van een goede nachtrust. Laat de dag achter u en dompel uzelf onder in het comfort van onze prachtig ontworpen slaapkamers.

Praktische Bergingen: In Residentie Veldeken is er altijd ruimte om georganiseerd te blijven. Elk appartement is uitgerust met een handige berging, zodat u al uw spullen netjes kunt opbergen zonder concessies te doen aan ruimte. Van seizoensgebonden items tot huishoudelijke benodigdheden, onze bergingen bieden de perfecte oplossing voor het organiseren van uw leefruimte en het maximaliseren van uw comfort.

 

Hier kunt u zich verheugen op het gemak van eigen parkeergelegenheid. Elk appartement wordt geleverd met een eigen parkeerplaats, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een plekje voor uw auto.

Ten slotte geniet je van een vlotte verbinding naar verschillende locaties, dankzij de gunstige ligging van Residentie Veldeken. Of u nu pendelt naar het werk of een dagje uit plant, u bent altijd binnen handbereik van alles wat u nodig heeft.

Vraag meer info
Download grondplan - Blok A Download grondplan - Blok B

Vragen of een afspraak?

Contacteer Era Leus

Bekijk de indeling van je nieuwe woonst

Download grondplan - Blok A Download grondplan - Blok B Of maak meteen een afspraak
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.