Verkaveling Tremelo 223 & 223A

  • 2 halfopen bebouwingen
  • Woongebied met landelijk karakter

Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download
Een beeld zegt meer
Bekijk dit project in 3D

De ideale woning voor je gezin

Ontdek deze prachtige nieuwe halfopen bebouwingen met schitterende tuinen. Elke woning, met een oppervlakte van 183,77 m², begroet je op de begane grond met een ruime inkomhal voorzien van een apart toilet. De indrukwekkende leefruimte is naadloos verbonden met een open keuken, terwijl een aparte wasplaats/berging en een garage het praktische aspect van het huis completeren.

Op de eerste verdieping van elke woning vind je een badkamer, een tweede toilet en drie ruime slaapkamers, waar comfort en privacy harmonieus samenkomen.

De afwerking van beide woningen wordt volledig afgestemd op de wensen van de kopers. Of het nu gaat om de keuken, badkamer, sanitair, vloer, of andere aspecten, jullie bepalen hoe jullie thuis eruit zal zien!

Met een E-peil van ≤ 10, vloerverwarming, een warmtepomp en een regenwaterput, bieden beide woningen een duurzame en milieuvriendelijke leefomgeving.

Gelegen in een rustige buurt, biedt deze locatie uitstekende verbindingen naar Leuven, Brussel en Mechelen, waardoor het de ideale plek is om jullie thuis te creëren.

Vragen of een afspraak?

Contacteer In2Go

Het project in beeld
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.