Terug naar overzicht

Residentie Domus Vesalius – Leuven

Residentie Domus Vesalius, gelegen op wandelafstand van het bruisende Leuvense stadscentrum, biedt een perfecte combinatie van stijlvol en rustig wonen. Met toegang via de Andreas Vesaliusstraat en de Rapengang, is dit prachtige project, bestaande uit zes woningen met drie tot vijf slaapkamers en 28 appartementen met één of twee slaapkamers, ideaal gelegen voor zowel bereikbaarheid als openbaar vervoer. Binnen enkele ogenblikken sta je te voet of met de fiets midden in de stad, terwijl het station en de E40 eveneens vlot en makkelijk bereikbaar zijn.

Deze residentie staat synoniem voor hedendaagse architectuur en modern comfort in een historische stad vol met eet-, drink- en winkelgelegenheden. Domus Vesalius biedt zeer energiezuinige woningen, een groene oase met gloednieuw ontworpen ruimtes, en een ondergrondse parking en fietsenstalling voor extra gemak.

Met hoogwaardige en gepersonaliseerde afwerking is Residentie Domus Vesalius de belichaming van strategisch gelegen luxe en comfort, waar je kunt genieten van het beste dat Leuven te bieden heeft.

Het project in beeld