Een rijke
geschiedenis

Al meer dan 30 jaar is Promobuild een betrouwbare partner in de vastgoedwereld. Het bedrijf evolueerde van een Belgisch aannemersbedrijf gespecialiseerd in vloer- en tegelwerken tot de gevestigde projectontwikkelaar die het vandaag is.

Vandaag staat de derde generatie aan het roer met als belangrijkste uitdaging innovatie door te zetten in alle aspecten van het bedrijf.

Onze troeven

Accepteer het gebruik van marketingcookies om deze video te bekijken.

Unieke betalingsmodaliteit

Bij Promobuild ben je zeker van je aankoop. Geen dure overbruggingskredieten en onzekerheid over de opleverdatum, maar een unieke financieringswijze waarbij de klant geen risico loopt. Ook maakt Promobuild duidelijke afspraken over afwerking en timing, waardoor je als klant op je twee oren kan slapen.

Kwaliteit en zekerheid

Promobuild streeft ernaar de jarenlange ervaring om te zetten naar een uitstekend resultaat. Er wordt alleen samengewerkt met competente aannemers en gespecialiseerde afwerkingsbedrijven. Promobuild levert geen half werk!

De klant kan volledig beslissen over de binnenafwerking van zijn appartement of woning. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun duurzaamheid en elegantie. Niet alleen de zichtbare elementen zijn kwalitatief, maar ook de ‘onzichtbare’ bouwelementen zoals de fundering of de isolatie zijn perfect afgewerkt, zodat men tientallen jaren onbezorgd kan wonen of verhuren.

Alles moet in één keer goed, op tijd en aan een uitstekende prijs geleverd worden. Maar ook onze dienst na verkoop helpt de klanten graag en snel uit de nood. Investeerders vinden keer op keer de weg naar de kwalitatief hoogstaande panden van Promobuild, omdat er gebouwd en opgeleverd wordt zonder zorgen.

Contacteer ons

Warm familiebedrijf

Promobuild, dat is een hecht team van 20 mensen, die voortdurend in de weer zijn om alle projecten in goede banen te leiden. In een familiebedrijf is er veel onderling vertrouwen en de neuzen staan vaak in dezelfde richting. Iedereen groeide op met het bedrijf en er is daardoor nauwelijks personeelsverloop. Ervaring troef, dus!

Dat familiale wordt doorgetrokken naar alle aspecten van het bedrijf. Promobuild hanteert een open communicatie naar alle klanten en huurders. De waarden en de normen die zijn opgebouwd door de jaren heen, worden uitgedragen naar het personeel, de klanten en de leveranciers.

Promobuild in cijfers
278 succesvolle projecten
4.575 entiteiten gebouwd
411.750 m2 bebouwd
goed voor 38.400 m2 groenzone

Blijf op de hoogte van interessante projecten…

… die perfect bij je passen. Vul onze woningzoeker in en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe projecten die aan jouw wensen voldoen.

Start de woningzoeker