Onze troeven

Bouwen doe je niet elke dag. Dat doet Promobuild gelukkig wél en daarom besteden we veel aandacht aan een goede communicatie met onze klanten. Zekerheid, kwaliteit en vertrouwen zijn drie kernwaarden die bij elk project op de voorgrond treden. Een project van Promobuild, is een project voor het leven. Daarom zetten we hier onze troeven en onze waarden even op een rij.

Contacteer ons
01

Zekerheid

Promobuild staat garant voor de voltooiing van de werken door onze unieke betalingsmodaliteit. klanten die van in het begin instappen hoeven dus niet te wachten tot alle units verkocht zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller, is Promobuild een betrouwbare partner voor elk bouwproject.

Promobuild is een familiebedrijf met trouw personeel en trouwe aannemers die al zo lang werken voor het bedrijf, dat ook zij als familie aanvoelen. Hierdoor moet er niet nodeloos gediscussieerd worden over bepaalde zaken, maar weet iedereen onmiddellijk wat er van hem of haar verwacht wordt.

02

Kwaliteit

Perfect bouwen, dat bestaat niet. Toch streeft Promobuild ernaar om die perfectie zo dicht mogelijk te benaderen. De beste kwaliteit voor de juiste prijs is heel belangrijk, met probleemoplossend denken als essentieel aspect van elk project. Er wordt écht geluisterd naar de kopers en het hoge kwaliteitsniveau maakt dat we eigenlijk geen ontevreden klanten hebben.

Promobuild ontwikkelt ook altijd projecten op locaties die uitblinken in kwaliteit: bereikbaarheid, scholen en winkels in de buurt, rustige locaties in het centrum gelegen. Ook dat speelt een rol in het afleveren van kwalitatieve en gewilde appartementen en woningen.

03

Vertrouwen

Vertrouwen is héél belangrijk bij Promobuild. De kopers nemen een optie op hun woning/appartement en betalen hierbij een immobilisatievergoeding. Gedurende de werken krijgen ze mee inspraak in de afwerkingsgraad van hun woning/appartement. Van zodra de woning klaar is moeten ze het resterende bedrag betalen bij de notariële akte. Vertrouwen uit zich op verschillende manieren… Bij Promobuild wordt elke vraag of opmerkingen van de klant serieus genomen en opgevolgd. Er is bij de klanten die ons kennen ook heel wat vertrouwen in de goede afloop van een project. Dankzij de continuïteit in de manier van werken weten Promobuild-klanten dat projecten kwalitatief én op tijd worden opgeleverd. Dat is vertrouwen.

Blijf op de hoogte van interessante projecten…

… die perfect bij je passen. Vul onze woningzoeker in en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe projecten die aan jouw wensen voldoen.

Start de woningzoeker