Terug naar overzicht

Residentie Dela – Poederlee

Stap binnen in een wereld van hedendaagse elegantie en verfijning, waar 29 prachtig vormgegeven appartementen de belichaming zijn van luxe en comfort. Dit exclusieve vastgoedproject is zorgvuldig ontworpen met het oog op de moderne levensstijl, waarbij elk detail is doordacht om een ongeëvenaarde woonervaring te bieden aan zijn bewoners.

Met een scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende bewoners te voldoen, omvat dit project 56 ondergrondse parkeerplaatsen, waardoor parkeren een moeiteloze ervaring wordt. Bovendien zijn er ook nog 10 buitenparkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers, zodat gasten altijd welkom zijn zonder zich zorgen te hoeven maken over parkeerproblemen.

Voor diegenen die op zoek zijn naar extra opslagruimte of een ruimte voor ontspanning en recreatie, biedt dit project 20 kelderunits aan, perfect voor het veilig bewaren van persoonlijke bezittingen of het creëren van een privé-ontsnappingsruimte.

Dit project staat niet alleen bekend om zijn luxe voorzieningen, maar ook om zijn uitstekende locatie, waardoor bewoners profiteren van het beste wat de stad te bieden heeft, van culturele attracties tot gastronomische hoogstandjes en winkelgelegenheden.

Kortom, dit project belichaamt de essentie van moderne stadslevensstijl, waar comfort, gemak en verfijning samenkomen om een leven te creëren dat ver boven het gewone uitstijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over dit unieke project en ontdek hoe u kunt genieten van het ultieme woongenot dat het te bieden heeft.

Het project in beeld