Terug naar overzicht

Residentie Exit 3 in Zaventem: “Topkwaliteit op een topligging”

13 oktober 2022
Exit 3

Yves wist goed wat hij wou: een appartement met 3 slaapkamers kopen in Zaventem. Zo kwam hij bij Promobuild terecht. Sinds maart 2020 woont hij in Exit 3 en nu spreekt hij nog steeds vol lof over de ligging, de topkwaliteit en de professionele samenwerking met Promobuild.

Eigen inbreng

Yves wist dat hij nieuwbouw wilde kopen in Zaventem, maar hij kende Promobuild niet op voorhand. “Na wat opzoekwerk kwam ik bij hen terecht en zag ik dat ze appartementen aan het zetten waren op een oude industriële site dicht bij het centrum én dicht bij de invalswegen. En dat leek natuurlijk de ideale ligging.”

Omdat hij er op tijd bij was, had Yves veel inspraak. “Promobuild wilde luisteren naar mijn personalisaties. Ik mocht alles kiezen: van de stopcontacten tot de kabels en de badkamer. Ik mocht ook de tekening van de keuken wat aanpassen, Cat6-kabels voor ethernet laten leggen en keramisch parket kiezen als vloer.”

Topligging

Exit 3 heeft echt een topligging. Op zo’n 200 meter van de Ring rond Brussel, 50 meter van supermarkt Albert Heijn, 300 meter van het dorp en 300 meter van het station”, vertelt Yves enthousiast.

Ook met het uitzicht is hij heel blij. “Toen ik het appartement kocht, wist ik niet dat ik zo’n groen uitzicht ging hebben vanop mijn terras. Ik kijk recht op een park! Wat ik er nog speciaal aan vind? Ze hebben de grote schoorsteen van de fabriek die hier vroeger stond, bewaard. Dat geeft een extra industriële look aan het gebouw.”

Topmateriaal voor isolatie

Yves geniet graag van de stilte in Exit 3. “Ik hoor geen lawaai, want alles is goed geïsoleerd. In andere appartementen hoor je soms zelfs iemand hoesten, maar Promobuild gebruikte materiaal van topkwaliteit waardoor het hier midden in Zaventem toch stil is.”

Transparant en correcte naservice

Of Yves een tevreden klant is? “Absoluut! Vanaf het eerste moment had ik een zeer goede en professionele indruk. Tijdens de bouwperiode was Promobuild altijd transparant, ze stonden me steeds te woord wanneer ik belde. Soms mocht ik zelfs komen kijken. En ook nadat alles was opgeleverd, kon ik hen nog vlot bereiken. Is er toch iets mis? Dan lost Promobuild het meteen op.”

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Op zoek naar advies voor je eerste appartement of huis op een toplocatie? Geef ons vrijblijvend een seintje en dan bekijken we het samen.

Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download