Terug naar overzicht

Grond verkocht, appartement gekocht: “Promobuild heeft een warme fundering waar je op kan bouwen”

13 oktober 2022
De Brannekes

Toen May bij ons langskwam om haar grond te verkopen, maakte ze meteen duidelijk dat ze ook een appartement wilde kopen in het nieuwe gebouw. Het familiale verhaal achter de naam maakt het project alleen maar specialer.

Grond én plannen verkocht

“We hadden een grond waar we zelf appartementen gingen opzetten en verkopen”, vertelt May. “We lieten een plan opmaken bij een architect, maar we ontdekten al snel dat we er niks van kenden. We wisten wel dat we de grond wilden verkopen samen met het plan. Maar we hadden bij niemand een warme klik.”

“Mijn zoon Bart kwam in contact met Promobuild. Meteen na onze eerste afspraak was er een warm gevoel. Wat volgde was een goede samenwerking en overeenkomst over de verkoop van de grond en de plannen. Het stelde ons enorm gerust dat de afbraak van de gebouwen en de opbouw van de nieuwe residentie ging gebeuren zoals wij het zagen.”

Familiale betekenis

May had al een naam in gedachten voor de nieuwe residentie. “Wij wilden het ‘De Brannekes’ noemen, omdat dat verwijst naar de naam van mijn grootmoeder. Toen de notaris zei dat dat niet zou lukken omdat de bouwheer beslist over de naam, werd ik even emotioneel. Ik wou namelijk enorm graag een eerbetoon aan mijn familie brengen en de gedachte aan mijn grootmoeder in leven houden. Maar toen we hoorden dat Promobuild achter de naam stond, werd ik intens gelukkig.”

De Brannekes

Zelf appartement gekocht

May wilde graag zelf een appartement kopen in De Brannekes. “We mochten als eerste een kiezen. We kregen zelfs een maand de tijd om te beslissen wat we precies wilden. Dat was enorm fijn, want zo moesten we geen overhaaste beslissing maken.”

Ze kan ook steeds een oogje in het zeil houden. “Momenteel wonen we er recht tegenover. We konden dus alles volgen vanaf dag 1. Het is altijd een propere werf geweest. Zo stond er een container waar al het materiaal werd ingedaan, die werd telkens opgeruimd en vervangen door een lege.”

“We hebben rechtstreeks contact met de werfleider die ook vaak naar de werf komt kijken. Hij informeerde ons altijd op tijd over waar we een afspraak konden maken voor de vloeren, keuken en badkamer bijvoorbeeld. Want dat mochten we allemaal zelf kiezen. En ook hier kregen we tijd om rustig keuzes te maken.”

Warm gevoel bij Promobuild

May is een meer dan 100% tevreden klant. “Veel bedrijven focussen enkel op het financiële, maar Promobuild heeft een familiale warmte en stevige fundering waar je op kan bouwen. Ook de mensen die er werken, zijn warm en gemoedelijk, en de gesprekken verlopen altijd met wederzijds respect.”

De Brannekes is van topkwaliteit, het is gewoon écht af. Voor ons is het een zorgeloos bouwproject. Wij slapen op onze 2 oren.”

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Op zoek naar advies voor je eerste appartement of huis op een toplocatie? Geef ons vrijblijvend een seintje en dan bekijken we het samen.

Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download