Terug naar overzicht

Heel het gezin kocht bij Promobuild: “Hun aanpak, organisatie en prijs-kwaliteit zijn een enorme meerwaarde”

08 december 2022
Belle-Vue I – Kessel-Lo

Theo Abts kocht met de kerkraad van Bierbeek 2 woningen bij Promobuild, zijn zoon kocht ook tweemaal bij ons en zijn dochter ook. Een deel om zelf in te wonen en een deel om te verhuren. Theo vertelt je er zelf graag meer over.

6 keer gekocht bij Promobuild

Zo’n 20 jaar geleden kocht Theo’s zoon al bij Promobuild. “Inderdaad, in 2003 kocht hij een bouwgrond in Boutersem. Daar bouwde hij een alleenstaande woning op waar hij nu nog steeds in woont. In 2019 kocht hij opnieuw bij Promobuild. Deze keer een appartement om te verhuren in residentie Belle Vue Park in Kessel-Lo.”

Theo’s dochter kocht maar liefst 2 appartementen van Promobuild. “In 2010 kocht ze een appartement met 2 slaapkamers in Belle-Vue I, Kessel-Lo. Een paar jaar later kwam er gezinsuitbreiding, dus kocht ze in 2019 een appartement met 3 slaapkamers in Belle-Vue Park en besloot ze om haar eerste appartement te verhuren.”

Daarbij komt nog dat Theo, als lid van de kerkraad van Bierbeek, betrokken was bij de aankoop van 2 woningen van Promobuild. “Recent kochten we als investering een woning in een gesloten bebouwing in Kessel-Lo en een woning in halfopen bebouwing in Boutersem. Die werden allebei heel snel verhuurd.”

Belle Vue Park – Leuven

Wonen en investeren

Als je dat allemaal optelt, werd er 2 keer gekocht om in te wonen en maar liefst 4 keer als investering. Er werd hierbij gelet op 3 belangrijke zaken.

“In eerste instantie keken we naar de locatie: dicht bij het station van Leuven. Boutersem werd gekozen omdat het landelijk gelegen is en een goede verbinding heeft met het wegennet, zoals de E40. Een goede ligging met een hoge mobiliteitsgraad is een heel belangrijke factor geworden.”

“In tweede instantie kochten we om een nieuw en eigen onroerend goed te hebben, aangepast aan de behoeften van het moment. Promobuild durft in zijn energiezuinigheid voor woningen en appartementen zelfs lager gaan dan wettelijk verplicht is. Dat getuigt van steeds te streven naar perfectie waardoor de klant zich jarenlang gerust voelt.”

“In derde instantie keken we naar de lage intresten op spaargelden, de momenteel zeer lage leningsvoorwaarden en de gunstige opbrengsten.”

Promobuild is een topper qua prijs-kwaliteit

“Als bouwkundig ingenieur was ik altijd al geïnteresseerd in kwalitatieve gebouwen. Promobuild is al jarenlang één van de betere bedrijven die goed werk aflevert en vooral een juiste prijs-kwaliteitverhouding aanhoudt. Duiken er toch kleine mankementjes op? Dan werden die altijd op korte termijn hersteld of bijgewerkt.”

“Promobuild is een bedrijf dat al lang meegaat op deze woelige markt. Ze beschikken over vakmensen die het een eer vinden om goed werk af te leveren. Hun aanpak, familiale organisatie en prijs-kwaliteit zijn een enorme meerwaarde. Promobuild doet het heel goed, weinigen doen het beter!”

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Op zoek naar advies voor je eerste appartement of huis op een toplocatie? Geef ons vrijblijvend een seintje en dan bekijken we het samen.

Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download