Terug naar overzicht

Residentie Meander in Aarschot heeft het beste van 2 werelden: “Vooraan kijk je op het centrum, achteraan op groen”

09 december 2022
Meander Aarschot

Dirk Celis runt Café Chaplin op de Grote Markt in Aarschot. 10 jaar geleden kocht hij een appartement in residentie Meander, dat op wandelafstand ligt van z’n job. Lees hier zijn verhaal.

Van een 3- naar 1-slaapkamerappartement

Dirk kent Promobuild al vele jaren. “Een vriend van mij was eigenaar van het gebouw waar nu de Meander staat. Hij wilde graag iets met het gebouw doen en zocht een promotor. Ik kende de vroegere eigenaars van Promobuild omdat ze soms te gast waren in mijn café, dus raadde ik hen aan mijn vriend aan.”

“Het gebouw werd afgebroken en er werd een nieuwe residentie gezet: de Meander. Ik mocht als een van de eersten een appartement kiezen en kopen. Zo had ik inspraak in de inrichting en kon ik zelfs van het 3-slaapkamerappartement dat ik kocht een 1-slaapkamerappartement maken omdat ik vroeg om de binnenmuren weg te laten. Promobuild vervulde zowat al mijn wensen.”

Dicht bij het centrum en uitzicht op het groen

Dat Dirk vlak bij zijn werk woont, vindt hij een groot voordeel. “Mijn appartement ligt inderdaad op 200 meter van Café Chaplin, ik kan er dus te voet naartoe. En ook al zit ik vlak bij het centrum, Meander ligt net ver genoeg om met mijn auto vlot weg te rijden uit m’n garage. Aan de achterkant heb ik zelfs een mooi groen uitzicht.”

Meander Aarschot

“Ik zit hier nu 10 jaar en woon hier enorm graag. Ik ben dan ook van plan om hier de rest van mijn leven te blijven, want ik kan me niet inbeelden dat ik op een betere plek kan wonen.”

Promobuild staat gelijk aan topkwaliteit

“Het grootste voordeel aan iets kopen bij Promobuild is dat je pas moet betalen wanneer de bouw van je woning afgerond is. Je loopt als klant geen risico en kan op je twee oren slapen. Een ander straf punt is dat ze kwalitatief sterke producten afleveren. Wat voor mij specifiek opvalt, is de goede isolatie: ik heb nooit last van m’n buren. Ik raad dus zeker aan om bij hen te kopen.”

 

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen doen? Op zoek naar advies voor je eerste appartement of huis op een toplocatie? Geef ons vrijblijvend een seintje en dan bekijken we het samen.

Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download