Albert Heijn te Ranst – coming soon

Liersesteenweg 106, 2520 Ranst

  • Coming soon
  • Ideaal zorgeloos investeringsproject
Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download
Een beeld zegt meer
Bekijk dit project in 3D

Paradepaardje warenhuisketen, Albert Heijn

Deze commerciële parel is strategisch gelegen op een prominente locatie, biedt een ongeëvenaarde kans voor investeerders. Met een royaal perceel van 6.000 m2 en een winkeloppervlakte van 1.999 m2.

Bovendien is dit pand gebouwd volgens de laatste hedendaagse normen. Dit handelspand beschikt over een groendak, een ecologisch verantwoorde keuze die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere omgeving. Het groendak biedt tal van voordelen, waaronder het verminderen van regenwaterafvoer, het verbeteren van de luchtkwaliteit en het verhogen van de isolatiewaarde van het gebouw.

Een van de opvallende kenmerken van dit pand is de aanwezigheid van 81 parkeerplaatsen, wat een enorm voordeel is voor klanten. De ruime parkeergelegenheid vergroot niet alleen de toegankelijkheid, maar biedt ook comfort en gemak voor iedereen die Albert Heijn bezoekt.

De ligging van het pand is eveneens een grote troef, met een uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid langs een drukke doorgaande weg. Kortom, bij deze supermarkt streven we ernaar om uw bezoek zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken.

 

 

Vragen of interesse?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak
  • (niet verplicht)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Het project in beeld
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.