Verkaveling Dellestraat – Aarschot

  • 8 open loten met een 5 à 7a grondoppervlakte beschikbaar
    • 2 BEN-woningen: woning 5 en woning 6
  • 2 loten verkocht
  • Rustig gelegen met veel groen in de buurt
  • Alle voorzieningen en verbindingen dichtbij
Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download

Het hele land aan je voeten

Op een boogscheut van centrum Aarschot vind je deze ruime gronden, centraal gelegen in ons land. Werken in Brussel of Leuven? Dankzij een goede verbinding geraak je overal vlot. Kom wonen in deze rustige buurt en start aan een nieuw, fantastisch hoofdstuk in je leven.

 

Woning 5 Dellestraat 19

Wandel binnen in deze prachtig afgewerkte woning via een heldere, uitnodigende inkomhal met een apart toilet en directe toegang tot de garage/kelder van 84m². Een trap die leidt naar de ruime woonkamer en leefkeuken, waar grote ramen zorgen voor overvloedig daglicht en een gevoel van ruimte creëren. De leefkeuken opent naar de tuin met een gunstige zuidoriëntatie, en vanuit de woonkamer geniet u van een adembenemend uitzicht op het groene landschap vanaf het ruime terras. Op de bovenste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, een badkamer met bad en inloopdouche, en een extra toilet.

De woning is volledig afgewerkt en instapklaar. De vloerbekleding, keukeninrichting, binnendeuren, badkamermeubels en tuinaanleg zijn met zorg geselecteerd en professioneel geïnstalleerd om een luxe en moderne leefomgeving te creëren.

Met een warmtepomp van het type lucht-water en geïntegreerde boiler van 190L voor sanitair warm water en vloerverwarming, evenals aanwezige PV-panelen, is deze woning niet alleen modern maar ook energiezuinig. De ramen op het oosten en zuiden zijn voorzien van buitenzonnewering voor extra comfort.

Met een E-peil van E19 voldoet deze woning aan de laatste BEN-normen, waardoor u als koper gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen. Ontdek de vele voordelen van deze volledig afgewerkte BEN-woning van Promobuild!

Kortom, tijdloos en energiezuinig wonen op topligging in Aarschot.

Een woonverhaal klaar voor de toekomst!

 

Woning 6 Dellestraat 17

Wandel binnen via een fraaie buitentrap naar de ruime inkomhal met een apart toilet. Deze hal opent naar een prachtige woonkamer met een centrale leefkeuken en een aangrenzende berging. Dankzij de overvloed aan ramen geniet u van een overvloed aan natuurlijk licht, een gevoel van ruimte en adembenemende uitzichten. De zitruimte komt uit op de tuin met een perfecte zuidoriëntatie, terwijl de eethoek een panoramisch uitzicht biedt op de groene omgeving. Boven bevinden zich drie royale slaapkamers (waarvan één met terras), een badkamer met bad en inloopdouche, en nog een apart toilet. Een bijzonder ruime binnenpandige garage/kelder (100m²) biedt voldoende opbergruimte.

Deze woning is volledig afgewerkt en instapklaar, waarbij alle technische installaties, sanitaire voorzieningen en aansluitingen reeds zijn geplaatst. De uitstraling van de woning is tot in de puntjes verzorgd, met hoogwaardige vloerbekleding, een luxe keukeninrichting, stijlvolle binnendeuren, moderne badkamermeubels en een prachtig aangelegde tuin.

Met een lucht-water warmtepomp en geïntegreerde boiler van 190L voor sanitair warm water en vloerverwarming, evenals aanwezige PV-panelen, is deze woning niet alleen modern maar ook energiezuinig. Bovendien zijn de ramen met oost- en zuidoriëntatie voorzien van buitenzonnewering voor extra comfort.

Deze woning voldoet aan de nieuwste BEN-normen met een E-peil van E18, waardoor u als koper gedurende 5 jaar geen onroerende voorheffing hoeft te betalen. Kortom, alleen maar voordelen bij deze volledig afgewerkte BEN-woning van Promobuild!

Kortom, tijdloos en energiezuinig wonen op topligging in Aarschot.

Een woonverhaal klaar voor de toekomst!

Vraag meer info
Verkavelingsvoorschrift

Het project in beeld

Bekijk de indeling van je nieuwe woonst

Verkavelingsvoorschrift Of maak meteen een afspraak
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.