Verkaveling Heieinde – Laakdal

  • 6 halfopen energiezuinige woningen
  • Charmante Pastoriestijl
  • Quality Build

 

Handige Gids:
Investeren in vastgoed? Breng het naar een hoger niveau met deze tips
Download
Een beeld zegt meer
Bekijk dit project in 3D

Modern en Energiezuinig Wonen op Zijn Best

Een Oase van Comfort en Duurzaamheid

Welkom in jouw nieuwe thuis, waar modern wonen hand in hand gaat met energiezuinigheid en comfort. Deze prachtige woning is ontworpen met het oog op jouw levensstijl en biedt een scala aan voorzieningen die jouw dagelijkse leven gemakkelijker maken.

Groene Energie, Lagere Rekeningen

Dankzij hoogwaardige isolatie, zonnepanelen met een thuisbatterij en een efficiënte warmtepomp, geniet je niet alleen van een groenere levensstijl, maar ook van aanzienlijk lagere energierekeningen.

Moderne Indeling voor Samen Zijn

Met een moderne indeling die het bureel en de open keuken naadloos verbindt met de gezellige leefruimte, creëert deze woning een ruimtelijk gevoel en de perfecte omgeving om quality time door te brengen met je dierbaren.

Ruimte voor Iedereen

Met drie comfortabele slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Elke kamer biedt een oase van rust en privacy, zodat ieder gezinslid zijn eigen plekje kan vinden.

Een Privé Tuinparadijs

Geniet van de prachtige tuin en het zonnige terras, perfect voor ontspanning en buitenplezier. Creëer je eigen groene paradijs, organiseer zomerse barbecues, of laat de kinderen vrij spelen in een veilige en afgesloten omgeving.

Kindvriendelijke Omgeving

Met beide straten in het midden afgesloten, is er geen doorgaand verkeer, waardoor kinderen zorgeloos buiten kunnen spelen, terwijl ouders met een gerust hart een oogje in het zeil kunnen houden.

Energiezuinig, Comfortabel Wonen

Met een warmtepomp, zonnepanelen met thuisbatterij en Healthbox-ventilatie, gecombineerd met een indrukwekkend E-peil lager dan E20, biedt deze woning niet alleen een energiezuinige levensstijl, maar ook een comfortabele en gezonde woonomgeving.

Maak van deze woning jouw eigen oase van comfort en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de vele voordelen van dit bijzondere thuis.

Vragen of een afspraak?

Contacteer Quality Build

Het project in beeld
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.